Pilot ‘Ondersteuner jeugd en Gezin’ van start
NIEUW IN DE REGIO:PILOT ‘ONDERSTEUNER JEUGD EN GEZIN’ VAN HUISARTSEN, JEUGD-GGZ INSTELLING EN GEMEENTEN

Maandag 16 oktober, is de pilot ‘Ondersteuner Jeugd en Gezin’ van start gegaan.
Ervaren hulpverleners gaan vanaf nu werken voor zowel vier huisartsenpraktijken als voor het Centrum voor Jeugd en Gezin  Noord-Groningen.
Op beide plekken bieden zij jeugd – en opvoedhulp aan kinderen en ouders.

Om de 1-jarige pilot officieel af te trappen, ondertekenen de initiatiefnemers, de BMWE-gemeenten, de Huisartsenpraktijk Winsum, de samenwerkende ( aan Stichting De Pool verbonden) huisartsen uit Warffum, Eenrum en Usquert en de jeugd-GGZ instelling Molendrift een samenwerkingsovereenkomst.


pilot jeugd en gezin

De Ondersteuners Jeugd en Gezin zijn ervaren hulpverleners.
Zowel bij de huisartsenpraktijk als het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Noord-Groningen bieden zij (lichte) hulp aan ouders en kinderen.
Bijvoorbeeld bij de opvoeding, maar ook als het gaat om gedrags – of psychische problemen.
Bij complexere problematiek verwijzen huisarts en CJG  hen door naar gespecialiseerde hulp.

Hulp in vertrouwde omgeving
Het inzetten van een Ondersteuner Jeugd en Gezin heeft veel voordelen. Ouders en kinderen kunnen in hun vertrouwde omgeving terecht voor hulp. Een doorverwijzing naar specialistische hulp is hierdoor vaak niet (meer) nodig.  Ook werkt de Ondersteuner Jeugd en Gezin als contactpersoon tussen de huisarts, het CJG en de jeugdhulpaanbieder. Dit moet zorgen voor meer samenwerking.

De pilot draait op twaalf andere plekken in de provincie. Ervaringen in het Westerkwartier, Heerenveen, Leeuwarden en Assen zijn heel positief. De Regionale Inkooporganisatie Groninger Gemeenten monitort de resultaten van de pilots. De Groninger pilots worden bekostigd door de gemeenten.
(bron en foto : Winsumnieuws)

 

 Nieuwtjes oktober 2017


Stagiaire Apotheek Winsum:
Graag zou ik mezelf even voor willen stellen. Mijn naam is Lotte Cuperus. Ik ben 22 jaar oud en ik woon in Uithuizermeeden. Ik zit in mijn laatste jaar van apothekersassistente van de versnelde opleiding en ik zal hier stage lopen in de apotheek tot eind maat op de woensdag en de vrijdag.  Voor deze opleiding heb ik mijn diploma behaald voor Sociaal Agogisch Werk. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, te bakken en te reizen.

 

Diëtetiek:
19 september was De Dag van de Diëtist. Op die dag is de compleet vernieuwde online versie van de Artsenwijzer Diëtetiek gelanceerd. De Artsenwijzer en de bijbehorende website zijn een goed hulpmiddel voor samenwerking tussen artsen en diëtisten.
De Artsenwijzer Diëtetiek is gratis beschikbaar op www.artsenwijzerdietetiek.nl en opgesteld in samenwerking met de specialistische diëtetiek netwerken, praktijkondersteuners en huisartsen.
Erin wordt duidelijk aangegeven welke gegevens de diëtist nodig heeft, wat de doelstelling is van het dieet, wat de dieetkenmerken zijn en hoe lang de behandeling zal duren. Ook staat er een korte toelichting over de werkwijze van de diëtist.
    
Marjolein en Linda hebben in oktober een nascholing gevolgd rondom het koolhydraatarm dieet.
Belangrijkste punten die wij eruit gehaald hebben is de persoonlijke afstemming van koolhydraten op de persoon en bewaken van volwaardigheid van de voeding. Een goede begeleiding is belangrijk voor het volhouden op lange termijn.
In de praktijk komen wij erg vaak tegen dat het koolhydraatarm dieet verkeerd wordt toegepast als er geen diëtist bij betrokken is. Met als gevolgd alleen op korte termijn resultaten. Op langere termijn is er kans op voedingstekorten.Daarnaast weer een teleurstelling voor de cliënt als een dieetpoging is mislukt

 

Coördinator Mantelzorg BMWE (het Hoogeland)
Graag stel ik me via deze weg voor :
Ik ben Judith Boswijk,  ben 47 jaar, getrouwd, heb 3 kinderen en woon in Usquert.
Momenteel werk ik met veel plezier bij het Steunpunt Mantelzorg gemeenten BMWE als coördinator mantelzorg, samen met mijn collega Monica Blom.

Hiervoor was ik werkzaam bij Stichting ’t Gerack in Uithuizen. Binnen
 ’t  Gerack heb ik verschillende functies vervuld. Ik ben werkzaam geweest als verpleegkundige op de locatie De Mieden in Uithuizermeeden,  als projectleider planning en     roostering en als  projectleider/ coördinator mantelzorg en vrijwilligersbeleid.

Mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik gedaan in het Martiniziekenhuis in Groningen, alwaar ik 5 jaar als verpleegkundige werkzaam ben geweest, voordat ik de overstap maakte naar het UMCG.     Hier ik heb de opleiding tot geriatrisch verpleegkundige gedaan en  ben hier bijna 10 jaar werkzaam geweest.
Voor al u vragen met betrekking tot mantelzorg ben Ik bereikbaar op :

    •    Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag (even weken)
    •    Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag (oneven weken)

Telefoon : 0629386071      e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

judith
Judith Boswijk

Logopedie:
De website is geheel vernieuwd en nu vindbaar onder www.logopedie-winsum.nl.
Webbouwer Sietse Rijpstra, 3e jaars student Informatiekunde,  heeft er al veel uren ingestoken. Er wordt nog gewerkt aan het completeren ervan.
Er is ook een nieuw e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
    
Er is nu ook een Facebookpagina van de praktijk, te vinden onder Logopediepraktijk I. van der Meulen! Op deze pagina zal nieuws uit de praktijk en wetenswaardigheden in logopedieland worden gedeeld.
Neem gerust een kijkje!
 
Donderdag 16 november zal Ingrid van der Meulen via Elann een Reanimatiecursus voor Kinderen volgen.
Maandag 27 november is de nascholing Prompt gepland. Prompt houdt in het door middel van tast of lichte druk de juiste vorming van spraakklanken uitlokken. Het betreft een oefendag om de eerder geleerde technieken te verfijnen.

Fysiotherapie Van Der Vegt:
Hallo, ik ben Els Dijkstra. Deze maand ben ik begonnen als medewerker bij VanderVegt Fysiotherapie. Ik ben een bijna afgestudeerde kinderfysiotherapeut, hard bezig met mijn thesis onderzoek.
Ik ben woonachtig in Winsum, dus dat komt goed uit.
Bij Anneke ga ik met name kinderen vanaf de zuigelingen leeftijd behandelen. Kinderen zijn altijd mijn passie geweest. Ik vind het leuk en uitdagend werk! Kinderen met een ontwikkelingsachterstand tot en met kinderen met een sportblessure. Het is nooit hetzelfde,zelfs niet met hetzelfde kind.
Kinderen met een schrijfprobleem bijvoorbeeld,  dit kan liggen aan een motorisch probleem waardoor ze de pen niet goed vast kunnen houden, of teveel kracht gebruiken, maar ook aan ruimtelijk inzicht. Het is altijd een puzzel, en de voldoening is groot zowel bij mij als het kind als het lukt!
Het niet mee kunnen komen met je leeftijdsgenootjes op het speelplein, of bij gym is niet leuk. Je kan je daardoor heel naar gaan voelen en verdrietig.
Kinderfysiotherapie kan vaak helpen. Eerst zoeken we uit wat er nou aan de hand is, en dan gaan we lekker spelen om dat wat je nog niet goed kunt aan te leren.
Maar ook bij hoofdpijnklachten kan ik misschien helpen. Vaak ligt het toch aan spanning, of een houding tijdens het zitten en leren. Ik begin meestal met ntspanningstherapie. Dan leer je het verschil tussen gespannen spieren en ontspannen spieren.
Als de nood aan de man is, bijvoorbeeld ziekte, neem ik waar bij de volwassenen fysiotherapie.
Ontspanningstherapie, sommige sportblessures, oefenen bij rugpijn vind ik leuk.  
Ik ben bijna 29 jaar fysiotherapeute en heb mijn ervaring onder andere in het buitenland , namelijk Amerika  en Duitsland,  opgedaan.  

Els dijkstra okt 2017
Els Dijkstra


Huisartsenpraktijk:

Ik ben Marije van Erkel, 31 jaar  en woonachtig in Warffum.
In september ben ik begonnen met de opleiding POH(praktijkondersteuner huisartsenzorg).
Om de opleiding te mogen volgen moet je een leerplaats hebben en deze heb ik gedurende de opleiding  in de Huisartsenpraktijk te Winsum. De opleiding duurt 14 maanden en hierbij zal ik op vrijdag in de praktijk werkzaam zijn.
Ineke Wieringa zal mij gedurende de opleiding gaan begeleiden.
Sinds 2006 ben ik werkzaam als  verpleegkundige in de wijk , ik kijk er naar uit  aan om mijn kennis en kwaliteiten verder te ontwikkelen in de Huisartsenpraktijk.

marije
Marije van Erkel

 

Nieuwtjes augustus en september

TSN: EVEN VOORSTELLEN:
Met veel plezier mag ik mijzelf  voorstellen als nieuw teamlid van thuiszorgorganisatie TSN.         
Mijn naam is Jolanda Dohmeijer  en woon in Balfo. Op 14 augustus ben ik enthousiast gestart met deze nieuwe baan in het team Winsum binnen .
Ik werk als verpleegkundige en zal me voornamelijk bezig houden met de zorg rond de thuiswonende cliënten.
Voor deze baan heb ik drie jaar bij een ander thuiszorgorganisatie gewerkt. En daarvoor ruim 16 jaar in een verpleeghuis op zowel revalidatie als psychogeriatrie -afdelingen.
In mijn vrije tijd vind het heerlijk om te lezen, met de hond te wandelen en een potje te tennissen.
Misschien zien we elkaar.Groeten Jolanda
jolanda

Hallo, Ik ben Matanja Wieringa,
21 jaar oud en ik kom uit Usquert.
Momenteel ben ik bezig met de opleiding verzorgende IG leerjaar 2 op het Noorderpoortcollege. 4 september 2017 ben ik begonnen met mijn stage bij de TSN in Winsum. Ik zal hier zijn tot begin februari. Voordat ik met deze opleiding begon, heb ik nog 2 jaar de opleiding helpende zorg en welzijn gedaan en mijn diploma behaald. In die 2 jaar heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan tijdens mijn stages die ik heb gehad. Nu inmiddels 2/3 jaar verder ben ik na school werkzaam geweest als helpende via het uitzendbureau, en in de vakanties bij verzorgingshuizen in de buurt.

mantanja

Apotheek : Stagiair:
Mijn naam is Anneke de Boer – Polet, ben 52 jaar, woonachtig op het mooie eiland Ameland en ben  getrouwd met Robert de Boer. Samen hebben wij 2 dochters, te weten Sietske en Angela. Sietske is 21 jaar en studeert Fiscaal- en Notarieel Recht aan de Rijks Universiteit in Groningen en Angela is 20  jaar en woont nu weer thuis, nadat ze de Middelbare opleiding Directiesecretaresse-/Medisch Secretaresse in Leeuwarden positief heeft afgerond.
Sinds maart 2010 ben ik werkzaam bij huisartsenpraktijk Jacobs/Lappenschaar in Ballum op Ameland als medicijnenbezorger waardoor ook mijn interesse in medicijnen ontstond. Want, ja! Je bezorgt ze wel, maar je hebt er helemaal geen verstand van. Tenslotte komt er wel heel wat bij kijken. Daardoor heb ik ervoor gekozen om de opleiding tot Apothekersassistent te gaan volgen bij Capabel Onderwijs Groep (Particuliere opleiding) te Leeuwarden. In augustus/september 2016 ben ik hiermee begonnen en hopelijk in februari /maart 2018 is dit alles met positief gevolg afgerond. Aangezien het heel moeilijk is om via deze opleiding (de meeste apotheken hebben een overeenkomst met het reguliere onderwijs) een stageplek te bemachtigen (heb heel Friesland en een groot gedeelte van Groningen gebeld) is het me uiteindelijk toch in Winsum gelukt, waarmee ik natuurlijk heel blij ben. Mijn stage staat gepland van 4 september 2017 t/m 20 maart 2018, dus tot die tijd zal ik op maandag en dinsdag met veel plezier aanwezig zijn als stagiaire in de apotheek in Winsum.

 

Nieuwtjes juli 2017

Praktijk Koekkoek:  is i.v.m. de vakantie gesloten van 31 juli tot en met 21 augustus.

Logopediepraktijk Ingrid van der Meulen:  Esmée de Roo, vierdejaarsstagiaire logopedie, was 11 juli voor het laatst. Ze heeft haar stage van 20 weken met een voldoende afgesloten en zal na de zomer nog haar bachelor thesis schrijven.

Fysiotherapie de Marne & Fysiotherapie GC Winsum
Even voorstellen...
Hallo allemaal,
Mijn naam is Wouter Silvis, ik woon in Groningen en vanaf juli kom ik het team van Fysiotherapie GC Winsum en de Marne versterken.  
Ik ben sinds 2014 fysiotherapeut en heb tijdens mijn opleiding al stage gelopen hier in de praktijk. Tot voor kort werkte ik in een grote particuliere praktijk in het oosten van de provincie en ook heb ik twee jaar in Beatrixoord (UMCG) op de afdeling voor Pijnrevalidatie gewerkt. Binnen het vak heb ik een brede interesse; onder andere voor (sport)revalidatie en de manuele therapie, waar ik momenteel een master voor volg.
In mijn vrije tijd geniet ik erg van fietsen, hardlopen en ook lees ik graag een boek. Ik heb erg veel zin om deel uit te gaan maken van het team!
Sportieve groet,
Wouter


Wouter Silvis 2

Nieuwtjes juni 2017

Themanieuwsbrief

Ieder half jaar verschijnt er een Themanieuwsbrief. De Themanieuwsbrief biedt veel  informatie over een bepaald onderwerp.
Het eerste thema is : Gezond ouder worden.
U kunt de Themanieuwsbrief lezen onder het menu: Themanieuwsbrief. Ook kunt het downloaden door middel van de link onderaan de pagina.
De Themanieuwsbrief ligt ook in alle wachtruimtes. U kunt een exemplaar mee naar huis nemen om het in alle rust door te lezen.
Wij wensen u veel leesplezier!


Fysiotherapie de Marne & GC Winsum
Het 3e Seizoen van de BEWEEG- en BELEEFTUIN  is zaterdag 27 mei officieel gestart. Deze dag werd georganiseerd door de buurtsportwerkers van Winsum  Vitaal.
Winsum Vitaal is een samenwerkingsverband tussen de maatschappelijke organisatie MJD, de Hoven en jongerenwerk Barkema en de Haan.
In de zonovergoten tuin bij De Hoven voerde wethouder Marc Verschuren het openingswoord voor de belangstellenden uit Winsum en directe omgeving.

beweegtuin2

  Na de openingsspeech werd de samenwerking tussen de gemeente Winsum, De Hoven & Fysiotherapie GC Winsum nogmaals bekrachtigd door het  tekenen van de nieuwe  samenwerkingsovereenkomst.

beweegtuin3


Vervolgens heeft wethouder Marc Verschuren tezamen met de jongste en de oudste bezoeker de officiële opening verricht d.m.v. het doorknippen van een sportlint. Hiermee is het startsein gegeven voor het nieuwe    sportieve seizoen van de Beweeg- en Beleeftuin.

beweegtuin

De rest van de middag stond in het teken van diverse workshops(Bewegen in de Beweeg- en Beleeftuin, Bootcamp en Yoga). Op deze wijze kon men kennismaken met het diverse aanbod en de mogelijkheden.
Voor de jongere bezoekers was er een klimwand, een springkussen en een levensgrote twister. Daarnaast waren er enkele stands van o.a. de fysiotherapie, de diëtiste en de buurtsportwerkers waar de bezoekers informatie konden ontvangen over bewegen en gezonde voeding.
Door het zeer warme weer viel het bezoekersaantal helaas wat tegen. Ben je geïnteresseerd om alsnog (alleen of met een cliënt/patiënt) een kijkje te nemen in de Beweeg- en Beleeftuin? Dat kan! De Beweegtuin is vrij toegankelijk.  Voor het     groepsgewijs bewegen in de tuin is het aan te raden contact met ons op te nemen     i.v.m. de beschikbaarheid van de Beweeg- en Beleeftuin.
Ook voor overige vragen kun je contact met ons opnemen.    
Informatie:    
Algemeen: Annetta Vink 06-10708483  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Bewegen onder begeleiding: Anke Bijma 0595-442255  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    
Uitbreiding Fysiotherapie de Marne & GC Winsum:
Per 1 juli a.s. komt Wouter Silvis ons team versterken. Wouter heeft in 2013 stage bij onze praktijk gelopen. Na zijn studie fysiotherapie is Wouter elders werkzaam geweest als fysiotherapeut en daarnaast gestart met de opleiding Manueel therapeut. In de volgende nieuwsbrief zal hij zich (opnieuw) voorstellen.
Wouter gaat naast de zaterdagdienst ook de dinsdagochtend in Winsum, de dinsdagmiddag in Leens en de vrijdag in Winsum aan de slag. Hans Aalders zal de dinsdagochtend dan niet meer in Winsum aanwezig zijn, maar in Leens werken.

Rianne van den Berg geslaagd voor haar Master Bekkenfysiotherapie!
Vanaf juli draagt Rianne officieel de titel MSc (Master of Science). In september/oktober zal ze tevens in het Centraal Kwaliteits Register Bekkenfysiotherapie van het KNGF staan ingeschreven.
Hoewel Rianne hoofdzakelijk in de vestigingen Wehe-den Hoorn, Leens en Kloosterburen werkt, kunnen ook in Winsum behandelingen worden aangevraagd en ingepland.

Rianne 2

Nieuwtjes mei 2017

Huisartsen:
Even voorstellen: Ik ben Silvia Wieringa de nieuwe doktersassistente in de praktijk!
Van ver kom ik niet, ik woon namelijk in Warffum. Samen met mijn vriend en ons zoontje van 7 maanden.
In eerste instantie ben ik hier nog de hele zomer te vinden op alle dagen behalve de vrijdag, dus mij tegenkomen zal niet vreemd zijn. Ik vind het een leuke praktijk met gezellige collega's dus hoop hier nog een hele    leuke tijd te hebben!

silvia
Silvia

 Wijziging inloopspreekuur Maatschappelijk werk en Mantelzorgondersteuning

Met ingang van 1 april zijn de inloopspreekuren van zowel het Maatschappelijk werk, Mantelzorgondersteuning en Sociaal Raadsliedenwerk elke woensdagmorgen van 10 tot 11 uur in het Gezondheidscentrum Winsum. Tijdens het spreekuur zijn we telefonisch bereikbaar via 0595-443516.

Hiermee komt het Mantelzorgspreekuur in de Blauwe Schuit op dinsdagmorgen te vervallen.Steunpunt Mantelzorg
Monica Blom
06-48874339
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maatschappelijk werk/ Sociaal raadsliedenwerk
Van maandag t/m vrijdag bereikbaar via 085- 0438330
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klachtenfunctionaris binnen het GC Winsum

Bent u ontevreden over de zorg die u heeft gekregen in het Gezondheidscentrum Winsum? Bent u van  mening dat het beter kan? Denkt u dat het nodig is  om een klacht in te dienen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met  onze klachtenfunctionaris, mevrouw H.J. Mast (Hilly). Zij is  speciaal voor u bedoeld:  om u op een laagdrempelige en prettige manier te helpen wanneer u ontevreden bent over de zorg en dit wilt    aankaarten.  Hulp van de klachtenfunctionaris is gratis.
De benadering van de klachtenfunctionari zal open en persoonlijk zijn; in lijn met de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg die sinds kort van kracht is. U kunt uw verhaal kwijt, en aangeven hoe u het anders gewenst had. Daarna zal bezien worden hoe uw klacht het beste behandeld kan worden. De functionaris zal daarbij faciliteren, bemiddelen en/of richtinggevend handelen.
Wilt u een klacht indienen? Dat kan op diverse manieren. Laat bijvoorbeeld een bericht of klacht achter in de rode klachtenbus in de hal van het  Gezondheidscentrum. Of download het klachtenformulier van de website van ons centrum en stuur het aan de klachtenfunctionaris per mail of post. Het mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het postadres is Meeden 3B, 9951 HZ te Winsum. Nota Bene: Vermeld altijd een telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.


Hilly Mast
HIlly Mast

Expositie Jan F Bogema

Jan F. Bogema (Ter Apel) is op 11 mei 1939 geboren te Usquert in Noord-Groningen.
Veelvuldige bezoeken aan musea (o.l.v. Ekke Kleima) tijdens zijn periode op de Hogere Burgerschool te Warffum, zijn van blijvende invloed geweest.

Als lid van Stichting Museum Klooster te Ter Apel organiseerde hij tentoonstellingen moderne kunst en onderhield hij contacten met kunstenaars.
Eind jaren tachtig is hij zelf begonnen te schilderen.
Zijn landschappen zij vrij figuratief geschilderd in een stijl die verwant is aan het Duitse expressionisme en met die van De Ploeg uit Groningen.
Hij vangt de wonderschone Groninger dorpjes in felle kleuren, die soms van het doek lijken te spatten.

In zijn schilderijen combineert hij een tekenachtige stijl in de bebouwing met een lossere toets in het landschap. De persoonlijke schilderijen zijn veel vrijer geschilderd; geënt op bestaande vormen en op innerlijke gevoelens in relatie met de buitenwereld.
Jan Bogema exposeert in het Gezondheidscentrum Winsum van 14 augustus tot 14 november 2017.
De werken hangen op de begane grond en de eerste verdieping en zijn doordeweeks te bekijken tijdens kantooruren.

Informatie van het Wmo-loket
Wat kan de verpleegkundige met sociale taken voor u betekenen?

De zorg verandert en wordt er niet gemakkelijker op. Dat kan bepaalde vragen oproepen. Met deze vragen zou u dan gemakkelijk bij iemand terecht moeten kunnen. Bij iemand die weet hoe het werkt en die snel en dichtbij te bereiken is. Daarvoor heeft de gemeente de verpleegkundige met sociale taken aangesteld. De verpleegkundige is er voor u!
De verpleegkundige met sociale taken is er om samen met u te zoeken naar de zorg, die u nodig heeft. Maar zij kan ook langskomen als u zich zorgen maakt over iemand anders.

De verpleegkundige:
•    denkt mee over de zorg…
•    is makkelijk en dichtbij te bereiken…
•    aan de zorg zijn geen kosten verbonden…
•    helpt als u zich zorgen maakt over anderen…
•    werkt vanuit wat u kunt en wilt… In de gemeente Winsum zijn twee verpleegkundigen: Ineke en Dieuwke.

Zij werken nauw samen met het Wmo-loket en de huisartsen. En met andere hulpverleners- en instanties maar ook vrijwilligersorganisaties. De verpleegkundigen werken onafhankelijk: hun diensten zijn voor u kosteloos en u zit nergens aan vast.

ineke wolters  Ineke Wolters
Contactgegevens:
Woont u in (in de buurt van) Winsum, Sauwerd of Adorp?
Neemt u dan contact op met Ineke Wolters, telefoon: 06- 13113779,
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dieuwke Verelst  Dieuwke Verelst

Woont u in (de buurt van) Ezinge, Garnwerd, Baflo of Den Andel?

Dan kunt u bellen met Dieuwke Verelst, telefoon: 06-54683586,
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De verpleegkundige met sociale taken werkt in opdracht van en samen met het Wmo-loket Winsum. Wmo-loket Winsum, Hoofdstraat W. 70, telefoon: 0595-447760, e-mail: www.winsum.nl

 

Jongerenwerk Barkema en de Haan

Jongerenwerk Barkema & De Haan is een gespecialiseerd bedrijf uit Noord Groningen.
Vanuit een heldere visie bieden zij maatwerk op het gebied van jongerenwerk.
Zij werken samen met gemeenten, instellingen en bovenal met de jongeren. Natuurlijk is geen opdracht gelijk aan een andere. Met hun visie als uitgangspunt, bieden ze voor elke klus een resultaatgerichte oplossing.
Jongerenwerk Barkema & De Haan bestaat uit een creatief, betrouwbaar en gedreven team met een flinke hoeveelheid relevante ervaring en scholing.
Onderstaande site geeft u inzicht in hun bedrijf, de visie en hun werk . Mochten er onverhoopt toch nog vragen zijn, dan zijn ze vanzelfsprekend bereid om u duidelijkheid te geven.

Adres:
Kruisstraat 2
9953 PL Baflo
0595-423907
www.jongerenwerk.com
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Exposanten gevraagd

Het Gezondheidscentrum Winsum biedt kunstenaars en hobbyisten de ruimte om hun werken (op eigen risico) te exposeren. Op de begane grond en de eertse verdieping is ruimte voor maximaal 25 werken. Tijdens kantooruren zijn de werken te bezichtigen. Via de mail: gcwinsum@kpnplanet. nl   kunt u zich opgeven.